Badminton for børn

Alle er velkomne til at spille badminton i HIK81, uanset om du aldrig har spillet badminton før, eller du er garvet spiller. Du kan spille på børneholdet fra du går i 0. klasse.

Holdet er for både piger og drenge. Vi spiller både single og double. Vi deltager ikke i holdturneringer lige nu, men vil gøre det, når der er nok spillere til der i hver aldersgruppe. Der er også mulighed for at deltage i stævner, som forældrene selv melder til på badmintonpeople.dk (evt. med hjælp fra udvalget).

I træningen morer vi os b.la. også med sportslege, hvor vi træner armmuskler, håndled, motorik, præcision osv.

Til træning veksles der imellem leg, fysiske aktiviter for at opbygge muskelgrupperne og kunsten i at spille lidt badminton.

De nye spillere lærer at holde rigtigt på ketcheren, lave en god serve og mange andre ting. Med de lidt mere øvede, træner vi hårdere og mere målrettet, så de blive gode badmintonspillere.

Men kendetegnet ved træningen er, at vi får pulsen op og har det sjovt.

Vejledning for tilmelding
Det er muligt for nybegyndere at låne en ketsjer, indtil de finder ud af, om det er noget for dem. Derefter rådes de til at anskaffe sin egen.
Er du i tvivl om badminton er noget for dig eller dit barn, så er det selvfølgelig tilladt at komme op og få en prøvetime.

Tid og sted
Torsdag i hallen ved Borgernes hus i Veng.
Vi træner fra 16.30-18.00. Herefter kan tilmeldte børn spille med deres forældre 18.00-19.00.

Kontingent
Se under menupunktet “Online tilmelding”

Kontakt
Helle O. Thomsen, tlf.: 61338660

Copyright: HIK 81