Badminton for børn

Alle er velkomne til at spille badminton i HIK81, uanset om du aldrig har spillet badminton før, eller du er garvet spiller. Du kan spille på børneholdet fra du går i 0. klasse.

Holdet er for både piger og drenge. Vi spiller både single og double. Vi deltager i holdturneringer. Der er også mulighed for at deltage i stævner, som forældrene selv melder til på badmintonpeople.dk (evt. med hjælp fra udvalget).

I træningen morer vi os b.la. også med sportslege, hvor vi træner armmuskler, håndled, motorik, præcision osv.

Til træning veksles der imellem leg, fysiske aktiviter for at opbygge muskelgrupperne og kunsten i at spille lidt badminton.

De nye spillere lærer at holde rigtigt på ketcheren, lave en god serve og mange andre ting. Med de lidt mere øvede, træner vi hårdere og mere målrettet, så de blive gode badmintonspillere.

Men kendetegnet ved træningen er, at vi får pulsen op og har det sjovt.

Meddelelser fra træner
Vi er på udkig efter nye trænere til sæsonen 2019/2020. Kontakt Birgitte Kildevæld Sahl, tlf.: 22430991 mail: birgittesahl@yahoo.dk eller Helle O. Thomsen
helle-t@hik81.dk 61338660 hvis du har et tip til træneremne eller hvis du selv er interesseret.

Vejledning for tilmelding
Det er muligt for nybegyndere at låne en ketsjer, indtil de finder ud af, om det er noget for dem. Derefter rådes de til at anskaffe sin egen.
Er du i tvivl om badminton er noget for dig eller dit barn, så er det selvfølgelig tilladt at komme op og få en prøvetime.

Trænere
Pt under afklaring.

Tid og sted
Torsdag i hallen ved Borgernes hus i Veng.
Hold 1 træner fra 16.30-17.30
Hold 2 fra 17.30-19.00. Hold 2 spillere har mulighed for også at træne om tirsdagen fra 17.30-19

Kontingent
Se under menupunktet “Online tilmelding”

Kontakt
Birgitte Kildevæld Sahl, tlf.: 22430991 mail: birgittesahl@yahoo.dk

Webdesign: Unikco | Copyright: HIK 81