Badminton – Børn

Alle er velkommen til at spille badminton i HIK81, uanset om du aldrig har spillet badminton før, eller du er garvet spiller. Du kan spille på børneholdet fra du går i 0. klasse

Holdet er for både piger og drenge. Vi spiller både single og double. I løbet af sæsonen er det muligt at komme ud og spille til stævner. Klubben betaler for deltagelse i op til tre stævner i løbet af sæsonen.

Trænerne vil tage stilling til om der er grundlag for at tilmelde hold til turneringer, da dette kræver en stabil og jævnaldrene gruppe
I træningen morer vi os bla. også med sportslege, hvor vi træner armmuskler, håndled, motorik, præcision osv.

Til træning veksles der imellem leg, fysiske aktiviter for at opbygge muskelgrupperne og kunsten i at spille lidt badminton.

De nye spillere lærer at holde rigtigt på ketcheren, lave en god serve og mange andre ting. Med de lidt mere øvede, træner vi hårdere og mere målrettet, så de blive gode badmintonspillere.
Men kendetegnet ved træningen er, at vi får pulsen op og har det sjovt.

Meddelelser fra træner

Det nye trænerteam består af Anders Christiansen og Steffen Øster.

Har du spørgsmål vedr. holdet er du velkommen til at ringe eller skrive til badmintonudvalget v. Birgitte Kildevæld Sahl, tlf.: 22430991 e-mail: birgittesahl@yahoo.dk

Vejledning for tilmelding

Det er muligt for nybegyndere at låne en ketsjer, indtil de finder ud af, om det er noget for dem. Derefter rådes de til at anskaffe sin egen.

Er du i tvivl om badminton er noget for dig eller dit barn, så er det selvfølgelig tilladt at komme op og få en prøvetime.

Træner

Steffen Øster Jensen

Ryvejen, Hårby

87466762

steffen@ryvejen.com

Træner

Anders Christiansen

Krakesvej 76, Skanderborg

91252207

 

Tid og sted
Torsdag i hallen ved Borgernes hus i Veng. Vi træner fra 16.30-17.30 og 17.30-19.00

Kontingent
400 kr. for sæsonen fra 7. september til april.

Da der plejer at være mindre fremmøde i april, laver vi en fælles afslutning i slutningen af marts. Der er dog tilbud om træning frem til slutningen af april.

Kontakt
Birgitte Kildevæld Sahl, tlf.: 22430991 e-mail: birgittesahl@yahoo.dk

Webdesign: Unikco | Copyright: HIK 81