Badminton for børn

Alle er velkomne til at spille badminton i HIK81, uanset om du aldrig har spillet badminton før, eller du er garvet spiller. Du kan spille på børneholdet fra du går i 0. klasse.

Holdet er for både piger og drenge. Vi spiller både single og double. Vi deltager i holdturneringer på begynderniveau. Der er også mulighed for at deltage i stævner, som forældrene selv melder til på badmintonpeople.dk (evt. med hjælp fra udvalget).

I træningen morer vi os b.la. også med sportslege, hvor vi træner armmuskler, håndled, motorik, præcision osv.

Til træning veksles der imellem leg, fysiske aktiviter for at opbygge muskelgrupperne og kunsten i at spille lidt badminton.

De nye spillere lærer at holde rigtigt på ketcheren, lave en god serve og mange andre ting. Med de lidt mere øvede, træner vi hårdere og mere målrettet, så de blive gode badmintonspillere.

Men kendetegnet ved træningen er, at vi får pulsen op og har det sjovt.

Meddelelser fra træner
I sæsonen 2018/2019 har vi et trænerteam bestående af Josefine Degn, Steffen Øster Jensen, Birgitte Kildevæld Sahl og Jasmin Øster.

Har du spørgsmål vedr. holdet er du velkommen til at ringe eller skrive til badmintonudvalget v. Birgitte Kildevæld Sahl, tlf.: 22430991 mail: birgittesahl@yahoo.dk

Vejledning for tilmelding
Det er muligt for nybegyndere at låne en ketsjer, indtil de finder ud af, om det er noget for dem. Derefter rådes de til at anskaffe sin egen.
Er du i tvivl om badminton er noget for dig eller dit barn, så er det selvfølgelig tilladt at komme op og få en prøvetime.

Trænere
Josefine Degn
Josefine er vores cheftræner og står for alle træninger for børnene. Om torsdagen får hun hjælp af Jasmin og Frida til hold 1 for de yngste og af skiftevis Steffen og Birgitte.

Steffen Øster Jensen
87466762
steffen@ryvejen.com

Birgitte Kildevæld Sahl
22430991
birgittesahl@yahoo.dk

Tid og sted
Torsdag i hallen ved Borgernes hus i Veng.
Hold 1 træner fra 16.30-17.30
Hold 2 fra 17.30-19.00. Hold 2 spillere har mulighed for også at træne om tirsdagen fra 17.30-19

Kontingent
Hold 1: 2x300 kr., som betales ved sæsonstart hhv. til Nytår

Hold 2: 2x400 ved træning om torsdagen og 2x500 for dem der ønsker at benytte den nye mulighed for at træne både tirsdag og torsdag.

Da der plejer at være mindre fremmøde i april, laver vi en fælles afslutning i slutningen af marts. Der er dog tilbud om træning frem til slutningen af april.

Kontakt
Birgitte Kildevæld Sahl, tlf.: 22430991 mail: birgittesahl@yahoo.dk

Webdesign: Unikco | Copyright: HIK 81